OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Åpen skole

Hver torsdag er det Åpen skole fra 14.00-18.00 hos oss på Bodin.

På åpen skole kan du blant annet få middag, henge med venner, jobbe med skolearbeid, trene eller spille spill.

Det er Anette og Anne fra Elevtjenesten som arrangerer Åpen skole, og de håper å få se noen nye ansikter.

Følg med på Itslearning og Instagram for å få informasjon om hva som skjer.

Det er alltid gratis middag fra 14.30-15.30. Hvis du ønsker middag må du melde deg på slik at kantina vet hvor mye mat de skal lage. Påmeldingen gjøres på Itslearning i faget «Åpen skole».

Vi har også ansatt elever som leksehjelp. Elevene har god kompetanse og kan hjelpe andre elever i alle fag. Det blir servert kaffe, kjeks og te og det legges opp til en hyggelig arbeidsøkt. Se etter t-skjortene om du vil snakke med en av leksehjelperne.

Det vil være ulike aktiviteter hver torsdag. Gymsalen og speilsalen blir ofte brukt, også henter vi brettspill og arrangerer temakvelder. Biblioteket er åpent frem til 18.00. Hvis du har en idé til aktivitet, er det bare å ta kontakt.

Åpen skole passer for deg som:

• Vil være med venner
  • Vil få nye venner
  • Liker gratis middag
  • Vil varme egen middag
  • Bor på hybel
  • Bor hjemme
  • Vil gjøre lekser
  • Trenger hjelp med lekser
  • Vil spille spill
  • Trene
  • Slappe av
  • Se film i auditoriet
  • Jobbe med et skoleprosjekt
  • Venter på bussen

Hvis du har noen spørsmål eller lurer på noe kan du ta kontakt med Anette Augusta Killengren  eller Anne Løding på e-post eller på Itslearning.