OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

De nasjonale tiltakene er over!

De nasjonale tiltakene er over. Nå trenger vi ikke tenke på meteren, telle antall gjester, se Glimt-kamp hjemme eller sitte på konstert.  - Klikk for stort bildeLørdag 25 september ble de nasjonale tiltakene opphevet. Pandemien er ikke over, så fortsatt gjelder disse viktige momentene:

• Syke personer skal ikke være på skolen. Det aller viktigste smitteverntiltaket er at syke personer holder seg hjemme.
  • God hygiene. Hostehygiene er viktig for å begrense dråpesmitte, mens håndhygiene er viktig for å hindre kontaktsmitte.
  • Godt renhold. Godt renhold forebygger kontaktsmitte.

Ved symptomer, skal du fortsatt teste deg. Om du tester positivt, er det du selv som skal varsle skole. Vi blir ikke lengre kontaktet av Bodø kommune. Karantene som tiltak er avsluttet.

Fraværsføring:

Fra og med 11. oktober er vi tilbake til den ordinære fraværsregelen. Det betyr at for at fravær skal være dokumentert, så må dette dokumenteres av lege eller annen sakkyndig instans. Det er ikke lenger tilstrekkelig med egenmelding.

Lenke til UDIR sitt regelverk om fravær i videregående skole

Lenke til informasjon om fravær på Bodin VGS

Vaksinasjon dose 2:

Bodin har nå fått dato for massevaksinering av dose 2. Dette blir gjennomført fredag 29. oktober på samme vis som dose 1. Vaksinasjonsteamet kommer til oss på skolen, og vi setter opp plan for alle klassene.  Det vil også bli mulighet for drop-in mot slutten av dagen dersom noen har behov for det.

For mer informasjon:

Lenke til Folkehelseinstituttets f​​​​​​lytskjema om nyoppståtte luftveissymptomer

Lenke til Folkehelseinstituttet og informasjon om normal hverdag med økt beredskap

Lenke til UDIR om Korona og tilbake til normalen for skole og barnehage

Lenke til Bodø kommune sin informasjonsside om korona