OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Bodin videregående sett fra Mørkvedveien en sommerdag med blå himmel

Gravemelding og dokumenter forskyver oppstarten, derfor stenges ikke parkeringsplassen før 3.oktober. Plassen vil være helt eller delvis stengt fram til arbeidet er ferdig, som etter planen skal være 1. november. Det oppfordres til bruk av alternativ transport for de som har mulighet. Det vil legges til rette for HC-parkering, kjøring av forflytningshemmede til inngang og varetransport.

Vi har ny skriverløsning for alle elever i høst. På Bodin kan elever skrive ut på skriveren på biblioteket.

Fareskilt med utropstegn

Skoledagen går som normalt fra onsdag 28.09.

Bodin videregående sett fra parkeringsplassen, med et solglimt i et vindu

Velkommen til Bodin videregående skole! Her har vi samlet mye informasjon om skolen.

Fareskilt med utropstegn

6 av skolens ansatte er tatt ut i streik fra og med mandag 22. august. Det vil gi konsekvenser for noen klasser i enkelte fag.

Slik rydder du opp.

I juni har avgangselever fra kunst, design og arkitektur, medier og kommunikasjon, Interiør, og Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign hatt utstilling i gata.

Gullapp med liste over alt som skal gjøres

Mye skal gjøres før vi kan ønske hverandre god sommer!

Gymbygget en overskyet sommerdag, flaggstang med norsk flagg

Onsdag 22. juni ønsker vi velkommen til høytidelig avslutning for årets avgangselever.

Fredag 1. april vant Håkon finalerunden i årets biologolympiade. Nå skal han til den internasjonale finalen i Yerevan, Armenia.