OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Slik rydder du opp.

Onsdag 23. juni hadde vi besøk av SVs partileder Audun Lysbakken og Mona Fagerås som representerer Nordland og SV på Stortinget

Torsdag 17. juni arrangeres høytidelig avslutning for årets avgangselever på studiespesialiserende, kunst, design og arkitektur, medier og kommunikasjon, påbygging og idrettsfag i idrettsbygget
på Bodin videregående skole.

Streiken ble avsluttet fredag 4.juni. Alle elever skal møte til ordinær undervisning mandag 7.juni.

All muntlig eksamen for Vg3-elever er avlyst.

Torsdag ble brukt til fysisk aktivitet i nydelige Bodømarka.

Elever får beskjed på Itslearning om hvilken undervisning de skal møte til.

I år er det bare VG3 og påbygg som kan trekkes til muntlig eksamen. Trekkene offentliggjøres på iSkole. Sjekk iSkole på oppgitte tidspunkt.

Psykolog Peder Kjøs har ledet et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg som har sett på nordmenns psykiske helse under pandemien. Ett av tiltakene utvalget foreslår er at flere videregående skoler bør tilby Nærværsteam, og at også grunnskolene bør prøve ut tiltaket. Nærværsteam er en modell som ble utviklet ved Bodin videregående skole og som i dag er en arbeidsmodell i Elevtjenesten vår.