OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Fra 26. januar blir oppmeldingsskjema tilgjengelig.

Tekst "Grønt nivå" i hvitt på grønn bakgrunn

Skolen er for tiden på grønt nivå. Dette betyr at skolehverdagen organiseres normalt.

Bilde som viser en illustrasjon av koronavirus

Fredag 3.desember vil vaksinasjonsteamet i Bodø kommune igjen være klar i skolens gymsal for å ta imot de som er klar for andre vaksinedose.

FBIE (frisør, blomsterdekoratør, interiør og eksponeringsdesignfaget) har jobbet i blomsterdekoratørfaget og laget både blomsterbukett og blomsterdekorasjon, og har også lært om de ulike stilhistorier i sitt eget fordypningsfag.

Hver torsdag er det Åpen skole fra 14.00-18.00 hos oss på Bodin.

På åpen skole kan du blant annet få middag, henge med venner, jobbe med skolearbeid, trene eller spille spill.

Det er Anette og Anne fra Elevtjenesten som arrangerer Åpen skole, og de håper å få se noen nye ansikter.

Følg med på Itslearning og Instagram for å få informasjon om hva som skjer.

Du skal ikke møte på skolen hvis du får symptomer på luftveisinfeksjon. Det kan for eksempel være halsvondt, forkjølelse, lett hoste, hodepine og/eller muskelsmerter. Dette gjelder også selv om symptomene er milde. Du skal holde deg hjemme til allmenntilstanden din er god. Du kan komme tilbake til skolen når du føler deg frisk og feberfri, selv om du har noen restsymptomer på luftveisinfeksjon (noe hoste, snørr og tett nese).

Tekstremsport er en lokal lesedugnad for å stimulere til lesing. Alle ansatte og elever er hjertelig velkommen til å være med på dugnaden. Du kan registrere det du leser etter hvert og se bokormen vokse i vinduet i biblioteket.

De nasjonale tiltakene er over. Nå trenger vi ikke tenke på meteren, telle antall gjester, se Glimt-kamp hjemme eller sitte på konstert.

Lørdag 25 september ble de nasjonale tiltakene opphevet. Pandemien er ikke over, så fortsatt gjelder disse viktige momentene:

Bodin videregående sett fra parkeringsplassen, med et solglimt i et vindu

Onsdag 29.september klokken 17.00 inviterer Bodin videregående skole foresatte som har elever på Vg1 til foreldremøter. Foreldremøtene skjer klassevis og informasjon om rom kommer i forkant av møtet.

I dag har vi hatt besøk av kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby, statssekretær Anja Johansen, fylkesdirektør for utdanning og kompetanse hos Nordland fylkeskommune Nina Ellingsen Høiskar, og Ida Gudding Johnsen politisk nestleder i Nordland Venstre.