OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Solidaritetsaksjonen 2024

Elever fra Bodin på skoletur til Ecuador - Klikk for stort bildeElever fra Bodin på skoletur til Ecuador

Årets Solidaritetsaksjon blir arrangert 11. mars. Aksjonen er et lokalt alternativ til Operasjon dagsverk. Aksjonen er et elevinitiativ og administreres av elevene selv. 

11. mars blir aksjonsdag. Innen da skal elevene ha fått seg arbeid enten på arbeidsplass eller hjemme. Man kan også jobbe sammen som en klasse hvis man ønsker det. Elevene skal samle inn 400 kroner hver og de får et ark med informasjon som de kan ha med til arbeidsgiver. 

For de som ikke finner arbeid er det obligatorisk å være på skolen. Det vil være skoledag fra 08.30 til 15.30 med alternativt opplegg relatert til aksjonen. 

Tidligere har pengene blant annet gått til stipend i barnehagen Centro Infantil Norway og til medisiner. Her finner du mer informasjon om Solidaritetsaksjonen.

Bilde fra skoletur til Ecuador i 2018 - Klikk for stort bildeBilde fra skoletur til Ecuador i 2018 Therese Dørum

 

Betaling til solidaritetsaksjonen:

Centro Infantil Norway
Ringveien 4A
8011 BODØ

Organisasjonsnummer: 925 190 497

Betaling: Husk å merk innbetaling med fullt navn og klasse

  • Konto 4612 351 3851
  • Vipps 62 15 58 Husk å merke innbetaling med fullt navn og klasse!