OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Tekstremsport 11.oktober - 15. desember

Tekstremsport er en lokal lesedugnad for å stimulere til lesing. Alle ansatte og elever er hjertelig velkommen til å være med på dugnaden. Du kan registrere det du leser etter hvert og se bokormen vokse i vinduet i biblioteket. 

Du kan enten registrere antall sider du har lest eller antall minutter du har hørt på lydbok. Du velger selv om du vil registrere hver gang du leser, hver dag eller ukentlig. Lenken til registreringssskjemaet finner du her. Du kan også finne skjemaet ved å scanne QR-kodene på plakater og bokmerker. Dugnaden varer til 15.desember. Vi trekker tre heldige vinnere som får gavekort på ARK. 

På biblioteket er det en utstilling med boktips for nybegynnere, viderekomne, eksperter og til de som trenger en utfordring. Spør gjerne en bibliotekar om hjelp til å finne ei god bok. På biblioteket kan du også anbefale egne favoritter.