OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Tekstremsport fortsetter til 17. februar - hiv deg med!

Det Bodinfolk leser i jula teller også med i lesedugnaden.

Før jul trakk vi tre heldige Tekstremsport-deltakere som fikk gavekort i kantina, og fire klasser som fikk pepperkaker som anerkjennelse for god innsats i lesedugnaden.

Litteraturfestivalen Tekstremsport Live

I januar kommer litteraturfestivalen Tekstremsport Live, der heldige klasser får møte disse forfatterne:

Helga Flatland  - en av Norges mest anerkjente forfattere, på Bodin mest kjent for Bli hvis du kan, reis hvis du må, Bodins mest leste bok ti år på rad.

Ørjan Karlsson - Bodøforfatter mest kjent for sine thrillere, nå aktuell med Det siste stykket hjem, første bok i en krimserie fra Bodø

Ida Larmo - illustratør og tegneserieforfatter, bor i Kabelvåg, kom i høst ut med Rigel: urettens ekko - en grafisk roman om Norgeshistoriens største skipskatastrofe, der det omkom flere mennesker enn på Titanic.

Angrer du på at du ikke lånte med deg disse bøkene hjem til jul?
Biblioteket er åpent på lillejulaften til klokka 12.00 og 27-29. desember mellom 9 og 14.  Vi har mange ledige eksemplarer av hver.
 

Dette er Tekstremsport

Tekstremsport er en lokal lesedugnad for å stimulere til lesing. Alle ansatte og elever er hjertelig velkommen til å være med på dugnaden. Du kan registrere det du leser etter hvert og se bokormen vokse i vinduet i biblioteket. 

Du kan enten registrere antall sider du har lest eller antall minutter du har hørt på lydbok. Du velger selv om du vil registrere hver gang du leser, hver dag eller ukentlig. Lenken til registreringssskjemaet finner du her. Du kan også finne skjemaet ved å scanne QR-kodene på plakater og bokmerker. Dugnaden varer til 17. februar. Vi trekker tre heldige vinnere som får gavekort på ARK. 

På biblioteket er det en utstilling med boktips, denne vil endre seg i løpet av perioden. Spør gjerne en bibliotekar om hjelp til å finne ei god bok. På biblioteket kan du også anbefale egne favoritter.