OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Tekstremsport

Bli med på lesedugnaden Tekstremsport. Fra onsdag 13. desember 2023 til 18. februar 2024 oppfordrer vi alle elever og ansatte på Bodin til å registrere alt de leser. For hver 100 sider som blir registrert får bokormen i vinduet i biblioteket et nytt ledd. I år er tredje gang vi arrangerer Tekstremsport, klarer vi å registrere flere antall sider i år?

Tekstremsport er en lokal lesedugnad for å stimulere til lesing. Alle ansatte og elever er hjertelig velkommen til å være med på dugnaden. Du kan registrere det du leser etter hvert og se bokormen vokse i vinduet i biblioteket. 

Du kan enten registrere antall sider du har lest eller antall minutter du har hørt på lydbok. Du velger selv om du vil registrere hver gang du leser, hver dag eller ukentlig. Lenken til registreringssskjemaet finner du her. Du kan også finne skjemaet ved å scanne QR-kodene på plakater og bokmerker. Dugnaden varer til 18. februar. Vi trekker tre heldige vinnere som får gavekort på ARK. 

På biblioteket er det en utstilling med boktips, denne vil endre seg i løpet av perioden. Spør gjerne en bibliotekar om hjelp til å finne ei god bok. På biblioteket kan du også anbefale egne favoritter.  

Plakat tekstremsport - Klikk for stort bilde