OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Totrinnsverifisering for elever

Illustrasjon av pc og passord - Klikk for stort bilde

Når du er elev hos oss har du bruker i Microsoft 365. For å logge inn her, både i programmene på PCen, nettleser eller app på telefonen må du aktivere totrinnsverifisering. 

Totrinnsverifiseringer en enkel, men trygg metode for å beskytte dine digitale kontoer. Den legger til en ekstra sikkerhetssjekk i påloggingsprosessen slik at bare du får tilgang til kontoen din. Ved å bruke totrinnsverifisering, blir det mye vanskeligere for andre personer å hacke seg inn på kontoen din, selv om de skulle få tak i passordet ditt. Det gir deg en ekstra trygghet og beskyttelse for din digitale identitet. 

Totrinnsverifisering innebærer at du må verifisere, altså bekrefte, at det er deg ved at du må logge inn med to trinn:

  1. Noe du vet (ditt passord)
  2. Noe du får (en kode i SMS eller i app).

Det er ulike måter å aktivere totrinnsverifiseringen, men den enkleste måten er å gå til: https://aka.ms/MFAsetup.

Når løsningen aktiveres må du ha SMS som metode og du bør sette opp appen i tillegg.

Her finner du mer informasjon og veiledning:

Informasjon totrinnsverifisering (PDF, 87 kB)

Veiledning totrinnsverifisering (PDF, 673 kB)

Hvis du har byttet eller mistet telefon, har glemt å oppgi telefonnummer eller har mistet tilgang til appen skriv til IT-support på Brukerstøtte eller IT eller digitalpedagog Anja, så hjelper de deg med å ordne det. 

Vi anbefaler deg å aktivere totrinnsverifisering på andre private kontoer som Snapchat, TikTok og e-post. Følg denne lenken for hjelp til å aktivere for andre kontoer.