OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Totrinnsverifisering - Microsoft 365

Fra 1.september må alle elever som skal logge seg inn på Microsoft 365 i nettleseren og den installerte versjonen av Microsoft 365 på datamaskin er knyttet til din Office-konto, så det vil være krav til totrinnsverifisering der og.

Vi oppfordrer alle til å aktivere totrinnsverifisering så snart som mulig. 

Den viktigste årsaken til at vi innfører totrinnsverifisering er for å øke datasikkerheten. Løsepengevirus og hacking av brukerkontorer er dessverre en økende trussel. Totrinnsverifisering er en god beskyttelse mot dette.

Totrinnsverifisering er et ekstra sikkerhetsnivå vi bruker for å øke din datasikkerhet. Totrinnsverifisering innebærer at du må verifisere, altså bekrefte, at det er deg ved at du må logge inn med to trinn:

  1. Noe du vet (ditt passord)
  2. Noe du får (en kode i SMS eller i app).

Det er ulike måter å aktivere totrinnsverifiseringen, men den enkleste måten er å gå til: https://aka.ms/MFAsetup.

Når løsningen aktiveres må du ha SMS som metode og du bør sette opp appen i tillegg.

Her finner du mer informasjon og veiledning:

Informasjon totrinnsverifisering (PDF, 87 kB)

Veiledning totrinnsverifisering (PDF, 673 kB)

Hvis du har byttet eller mistet telefon, eller har glemt å oppgi telefonnummer og har mistet tilgang til appen må du ta kontakt med kontaktlærer, IT eller digitalpedagog Anja, så hjelper de deg med å ordne det.