OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Bibliotekfaglig ressurssenter

 

Bodin videregående skole er bibliotekfaglig ressurssenter for de videregående skolene i Nordland fylkeskommune

 

Ressurssenteret ble opprettet og lagt til Bodin videregående skole ved et vedtak i fylkesutvalget 13.08.1992, og har et tett samarbeid med skolene og utdanningsavdelingen v/Marit Helness og Niels Ivar Nicolaysen. Bibliotekfaglig ressurssenter skal jobbe for videre satsing på og utvikling av skolebibliotekene i videregående opplæring i Nordland. Leder for senteret er i dag Kari Tverelv Angelsen, Bodin VGS.

 

Styringsgruppe

 

Ressurssenteret har en styringsgruppe som pr. i dag består av Reidun Sandvoll, Mosjøen vgs, John Beer Omland, Narvik vgs. og Kari Tverelv Angelsen, Bodin vgs. Kontaktperson for styringsgruppa i Utdanningsavdelingen er Marit Helness. Styringsgruppa er en viktig støtte og samarbeidspartner for ressurssenteret. Medlemmene skal delta i planlegging av møter og opplæringstiltak for bibliotekansatte i videregående skoler i Nordland, utarbeide høringssvar og drøfter saker av interesse og betydning for bibliotekene i vgs. Gruppa skal sørge for at Ressurssenteret  følger opp relevante nasjonale og lokale styringsdokumenter og planverk.