OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Elevskap

• Liste over tildelte skap skal henge på innsiden av døren til ditt klasserom.
  • Hvis du ikke er registrert på den listen, ta kontakt med Helle i biblioteket, eller informasjonen i 1.etasje.
  • Du kjøper din egen lås og setter på skapet du har fått tildelt.
  • Det er ikke anledning til å ha mer enn ett skap, urettmessig ervervede skap vil bli åpnet og tømt. (Ødelagt lås vil ikke bli erstattet.)
  • Alle bokskap skal tømmes ved skoleårets slutt. Skap som ikke er tømt når skolen slutter vil bli åpnet og tømt av skolens personale i løpet av sommeren. (Ødelagt lås vil ikke bli erstattet.)