OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Aktuelt

Fra 11. oktober er vi tilbake til den ordinære fraværsgrensa. Det bety at for at fravær skal være dokumentert, så må dette dokumenteres av lege eller annen sakkyndig instans. Det er ikke lenger tilstrekkelig med egenmelding.

Tekstremsport er en lokal lesedugnad for å stimulere til lesing. Alle ansatte og elever er hjertelig velkommen til å være med på dugnaden. Du kan registrere det du leser etter hvert og se bokormen vokse i vinduet i biblioteket.

De nasjonale tiltakene er over. Nå trenger vi ikke tenke på meteren, telle antall gjester, se Glimt-kamp hjemme eller sitte på konstert.

Lørdag 25 september ble de nasjonale tiltakene opphevet. Pandemien er ikke over, så fortsatt gjelder disse viktige momentene:

Onsdag 29.september klokken 17.00 inviterer Bodin videregående skole foresatte som har elever på Vg1 til foreldremøter. Foreldremøtene skjer klassevis og informasjon om rom kommer i forkant av møtet.

I dag har vi hatt besøk av kunnskaps- og integreringsminister Guri Melby, statssekretær Anja Johansen, fylkesdirektør for utdanning og kompetanse hos Nordland fylkeskommune Nina Ellingsen Høiskar, og Ida Gudding Johnsen politisk nestleder i Nordland Venstre.

Da er valgresultatene fra årets skolevalg klare. Vi hadde 71.9% valgdeltakelse på Bodin i år. I tillegg viser resultatene at Nordland er best i landet på valgdeltakelse.

Torsdag 9. september vil Bodø kommune gjennomføre massevaksinering av elever født i 2004 og 2005 på Bodin. Dose 2 blir i november.

Velkommen til Bodin videregående skole! Her har vi samlet mye informasjon om skolen.

Fra 1.september må alle elever som skal logge seg inn på Microsoft 365 i nettleseren og den installerte versjonen av Microsoft 365 på datamaskin er knyttet til din Office-konto, så det vil være krav til totrinnsverifisering der og.

Vi oppfordrer alle til å aktivere totrinnsverifisering så snart som mulig.

Søndag 22. august klokken 14.00 inviterer vi hybelboere og foreldre/foresatte til hybelboere til møte i kantina (inn hovedinngangen og opp i 2. etasje).