OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Tre vekkerklokker på rad i vinduskarmen

Første skoledag for elever er mandag 22. august 2022.

Bodin videregående sett fra parkeringsplassen, med et solglimt i et vindu

Nå kan du sette deg opp på lokal venteliste for skoleplass på Bodin.

Ved skolestart høsten 2022 tar Nordland i bruk nytt skoleadministrativt system, Visma InSchool (VIS). VIS er en nasjonal løsning, og Nordland er det nest siste fylket som tar løsningen i bruk.

Systemet er fortsatt under utvikling, og det er dataselskapet Visma Enterprise AS som står for arbeidet. Visma Enterprise er et av Norges og Europas største selskap i sitt slag.

Slik rydder du opp.

I juni har avgangselever fra kunst, design og arkitektur, medier og kommunikasjon, Interiør, og Frisør, blomster, interiør og eksponeringsdesign hatt utstilling i gata.

Gullapp med liste over alt som skal gjøres

Mye skal gjøres før vi kan ønske hverandre god sommer!

Gymbygget en overskyet sommerdag, flaggstang med norsk flagg

Onsdag 22. juni ønsker vi velkommen til høytidelig avslutning for årets avgangselever.

Fredag 1. april vant Håkon finalerunden i årets biologolympiade. Nå skal han til den internasjonale finalen i Yerevan, Armenia.

Onsdag og torsdag denne uken har ID3B fra idrettslinja på Bodin arrangert fylkesmesterskap i futsal for alle videregående skoler i Nordland fylke.

Eksamen for elever i videregående og på 10. trinn våren 2022 er avlyst.