OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Gymbygget en overskyet sommerdag, flaggstang med norsk flagg

Onsdag 22. juni ønsker vi velkommen til høytidelig avslutning for årets avgangselever.

Fredag 1. april vant Håkon finalerunden i årets biologolympiade. Nå skal han til den internasjonale finalen i Yerevan, Armenia.

Onsdag og torsdag denne uken har ID3B fra idrettslinja på Bodin arrangert fylkesmesterskap i futsal for alle videregående skoler i Nordland fylke.

Eksamen for elever i videregående og på 10. trinn våren 2022 er avlyst.

Elever fra Bodin på skoletur til Ecuador

Årets Solidaritetsaksjon blir arrangert 25. februar. Aksjonen er et lokalt alternativ til Operasjon dagsverk. Aksjonen er et elevinitiativ og administreres av elevene selv. Årets prosjekt er barn i byen Quito.

Bodin videregående sett fra parkeringsplassen, med et solglimt i et vindu

Nå nærmer det seg frist for å søke skoleplass for neste år. Vi håper du søker hos oss på Bodin.

Gata med mange elever sett fra rådgiverplatået

På dagtid vil alle elever på 10.trinn få mulighet til å besøke oss.

På ettermiddagen er kommende elever og foresatte velkommen til skolen for å få omvisning, informasjon og stille spørsmål.

Er du elev og skal bytte passord?

Her finner du lenke og informasjon!

Identitet og kulturelt mangfold er en viktig verdi i skolen. Denne uka har vi feiret samisk kulturuke, og det har vært et av årets høydepunkt.

Det har myldret av aktivitet på skolen: Vi har hatt besøk av bandet Isak og mange dyktige foredragsholdere, og "Samiske veivisere".

Samiske veivisere er ungdommer som reiser rundt i Norge og holder foredrag om samer og samisk kultur. Veiviserne studerer Samisk kultur- og samfunnskunnskap ved Samisk høgskole i Kautokeino, og arbeidet som veiviser er del av utdanningen deres.

Vi åpner for valg av programfag og obligatoriske fellesfag i Visma in School den 17. februar 2022.

Klassene får tildelt tidspunkter der dere skal velge fag, mens det er personer til stede som er behjelpelig med valget og kan svare på spørsmål.