OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Apper til skolebruk

Her finner dere en liste med apper som vi anbefales at du installerer på din mobil. Appene finner du i Appstore eller Google Play.

 

Logo til Itslearning - Klikk for stort bildeItslearning
Itslearning er skolens læringsplattform.  Her kan faglig kommunikasjon med lærere foregå. I appen kan du blant annet lese og skrive meldinger, se om du har oppgaver som skal gjøres snart, lese fagstoff som læreren har lagt ut til deg og få pushvarsler når viktige ting skjer i fagene dine.

 

Installer på Android

 

Installer på Iphone

 

Logo PocketID - Klikk for stort bildePocketID
Appen fungerer både som digitalt skolebevis og som lånekort i biblioteket. Du logger inn med Feide. Hvis du har flere spørsmål om appen og hvordan du bruker den kan du trykke her for å lese mer om digitalt elevbevis

Installer på Android

Installer på IPhone

 

Logo til Visma inschool - Klikk for stort bilde Visma Inschool (VIS)

VIS er skolens skoleadministrative system. Det er ikke alle funksjonaliteter som ligger i appen, men du har tilgang til kalender, fraværsoversikt, meldinger og innstillinger.Trykk her for å lese mer om Visma InSchool for elever

Installer på Android

Installer på IPhone

 

Logo til bookbites - Klikk for stort bildeBookbites
Bookbites er en app for å låne, lese og lytte til e-bøker og e-lydbokbøker fra Biblioteket. Last ned appen og bruk FEIDE for å logge inn. 

Installer på Android

Installer på IPhone

 

 

Logo til Lydhør - Klikk for stort bildeLydhør

Elever som av ulike grunner strever med å lese kan ha rett til gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek. Elever med for eksempel svekket syn, dysleksi, andre lærevansker, ADHD, fysiske funksjonsnedsettelse eller kognitive utfordringer har rett til å låne gratis skolelydbøker. I appen er det både skjønnlitteratur og skolelydbøker. 

Kontakt kontaktlærer eller biblioteket hvis du lurer på om du har rett til lånekonto hos Lyd- og blindeskriftbiblioteket og skolelydbok hos Statped.

 

Logo til Easypark - Klikk for stort bildeEasypark

Du må betale parkeringsavgift for å parkere på skolens parkeringsplass i appen Easypark. Du kan enten velge årskort eller korttidsparkering. Les mer om parkering på Bodin.

Installer på Android

Installer på Iphone

 

Logo til office lens - Klikk for stort bildeMicrosoft Office lens

Denne appen kan du bruke til å ta bilder av tavler og dokumenter. Du kan få lest opp teksten på telefonen din. Appen gjør det også enkelt å konvertere bilder til andre filer og eksportere de til pcen din. Dette betyr at du kan redigere teksten i for eksempel Word. Trykk her for å se hvordan du kan bruke appen

Installer på Android

Installer på Iphone

 

Logo til onedrive - Klikk for stort bildeOnedrive

Onedrive er Microsoft sin skytjeneste som lar deg lagre og beskytte filene dine. Du kan også dele de med andre. Ved å laste ned appen og logge på med skolekontoen din har du alltid tilgang til filene dine. 

Appen kan også brukes for å laste opp for bilder og videoer fra telefonen din som du ønsker å ha tilgang til på PCen din.

 

 

Logo til microsoft to do - Klikk for stort bilde Microsoft to do

Det finnes mange gjøremålsapper. Fordelen men denne er at den er gratis siden du har en skolemicrosoftbruker. Da kan du ha samme app på telefonen og på PCen din.

Du kan lage egne lister og grupper, og hvis du skal ha gruppearbeid kan dere tildele oppgaver til hverandre. 

Her kan du se mer om hvordan du kan bruke appen

 

Hvis du har spørsmål eller trenger hjelp om appene ta kontakt med digitalpedagog Anja enten på mail eller kom innom kontoret på Biblioteket.