OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Apper til skolebruk

Nyttige apper for deg som går på Bodin.
 

Itslearning
Itslearning er skolens læringsplattform – tilsvarer Fronter som du kanskje kjenner fra grunnskolen. Her kan faglig kommunikasjon med lærere foregå. I appen kan du blant annet lese og skrive meldinger, se om du har oppgaver som skal gjøres snart, lese fagstoff som læreren har lagt ut til deg og få pushvarsler når viktige ting skjer i fagene dine.

PocketID
Appen fungerer både som skolebevis og som lånekort i biblioteket. Les mer om elevbevis

Bookbites
Appen gir deg tilgang til ebøker fra folke- og skolebibliotekene i Nordland. For det meste skjønnlitteratur og generell faglitteratur som biografier osv. Vi håper feideinnlogging er klar til skolestart 2020. Ønsker du å ta i bruk appen før feideinnlogging er klar, kontakt biblioteket.

Lydhør
Hvis du har problemer med å lese vanlige bøker (for eksempel på grunn av synshemming eller dysleksi) kan du ha rett til gratis lydbøker fra Norsk lyd- og blindeskriftbibliotek. De kan du for eksempel høre i Lydhør-appen. Den omfatter ikke skolebøker for videregående skole, men skjønnlitteratur, generell faglitteratur, aviser, tidsskrifter og en del lærebøker for fagskole, høyskole og universitet. Kontakt PPT hvis du lurer på om du har rett til lånekonto hos Lyd- og blindeskriftbiblioteket.

Easypark
Hvis du kjører til skolen kan du velge å betale for parkeringen ved hjelp av appen Easypark. Les mer om parkering på Bodin.