OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Sikkerhetssenteret

 

NB! Bassenget er stengt for oppussing og vi kjører pr tiden derfor ikke Offshore-kurs. Vår kursplan blir oppdatert med nye kurs så snart vi har dato for ferdigstillelse klar. Vi beklager så mye de ulemper dette måtte medføre, og ta gjere kontakt med oss dersom du har spørsmål.
 

Sikkerhetssenteret er kvalifisert leverandør av sikkerhetskurs til sjøfolk og sokkelarbeidende personell. Kursene gjennomføres ihht STCW-konvensjonen med senere endringer og Offshore Norges Retningslinje 002 for sikkerhets- og beredskapsopplæring, Rev 24. Våre kunder er maritim virksomhet og offshorebransjen.

Vi tilbyr også landbaserte kurs innen: 

  • Brann
  • Røykdykking
  • Førstehjelp
  • Industrivern

Våre kunder er offentlig virksomhet, privat næringsliv, lag og foreninger mm. Her tilpasser og skreddersyr vi kurset etter bedriftens behov. Ta gjerne kontakt for tilbud.

Sikkerhetssenteret har kurslokaler på Hammarskolten 10 i Bodø, hvor vi har øvelsesområde med svært fine forhold for praktiske øvelser i Landegodefjorden.

For oversikt over kurs og annen informasjon klikk på linkene under.

- Skipsfart (STCW)

- Offshore (Norsk olje og gass)

- Landbaserte kurs

- Båtførerprøven

- Praktisk informasjon

 

Kart til Sikkerhetssenteret

 

Nordland fagskole, Bodø Maritime kurssenter holder til i Bodin videregående skoles lokaler på Mørkved. De tilbyr blant annet bro- og maskinromssimulatorkurs, hurtigbåtkurs, ferjekurs, GOC og ROC, Polarkode og flere.
Les mer om maritime kurs