OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Informasjon om Elevundersøkelsen 2023

Elevundersøkelsen gjennomføres for alle elever ved Bodin videregående skole den 29.november 2023. 

Elevundersøkelsen er en årlig undersøkelse der elever får si sin mening om læring og trivsel i skolen. Det er Utdanningsdirektoratet som har ansvaret for undersøkelsen.

Resultatene fra undersøkelsen brukes i klassene og på skolen for å skape enda bedre forhold for læring. Resultatene benyttes også av skoleeier og statlig utdanningsadministrasjon som en hjelp til å analysere og utvikle læringsmiljøet, og de kan benyttes til forskningsformål. 

Elevene svarer på spørsmålene på skolen, digitalt på PC. Det er frivillig for elevene å svare på Elevundersøkelsen. Elevene kan også hoppe over spørsmål de ikke ønsker å svare på.

Alle svar og resultater i undersøkelsen er anonyme og kan ikke knyttes til enkeltpersoner. Elevene oppgir ikke navnet sitt, men logger seg på Elevundersøkelsen med en tilfeldig utdelt kode. Når eleven har svart på undersøkelsen, brytes koblingen mellom påloggingskoden/-lenken til eleven og det eleven har svart. Resultater fra undersøkelsen skal ikke publiseres på en måte som gjør det mulig å gjenkjenne elevenes svar. 

Her kan du lese mer om elevundersøkelsen.

Udir har laget et eget informasjonsskriv til foresatte.