OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Solidaritetsaksjonen 2022

Elever fra Bodin på skoletur til Ecuador - Klikk for stort bildeElever fra Bodin på skoletur til EcuadorÅrets Solidaritetsaksjon blir arrangert 25. februar. Aksjonen er et lokalt alternativ til Operasjon dagsverk. Aksjonen er et elevinitiativ og administreres av elevene selv. Årets prosjekt er barn i byen Quito.

Elevene har flere muligheter for å samle inn penger. Noen klasser har valgt å gå sammen og starte en elevbedrift og mange av disse har hatt kakesalg i løpet av vinteren. Andre har valgt å jobbe i en bedrift eller arbeide hjemme. Alle elever som ønsker å delta på aksjonen får fri fra undervisning i dag, og elever som velger å ikke delta møter på skolen for alternativt opplegg relatert til prosjektet.

Informasjon om betaling finner dere på Elevrådet sin side på Itslearning.  

Tidligere har pengene til f.eks. stipend i barnehagen Centro Infantil Norway og til medisiner. Mer informasjon om Solidaritetsaksjonen finner du her Solidaritetsaksjonen - Bodin vgs

 

Bilde fra skoletur til Ecuador i 2018 - Klikk for stort bildeBilde fra skoletur til Ecuador i 2018 Therese Dørum  

Betaling til solidaritetsaksjonen:

Centro Infantil Norway
Ringveien 4A
8011 BODØ

Organisasjonsnummer: 925 190 497

Betaling: Husk å merk innbetaling med fullt navn og klasse

  • Konto 9722 29 04874
  • Vipps 62 15 58 Husk å merke innbetaling med fullt navn og klasse!