OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Skolestart på Bodin

Tre vekkerklokker på rad i vinduskarmen - Klikk for stort bilde Magnhild Johansen Første skoledag for elever er mandag 22. august 2022.

Vg2, Vg3 og Vg3/Vg4 påbygging:
Elever på Vg2 møter 09.00 og Vg3 og Vg3/Vg4 påbygging møter 10.00 mandag 22. august.  Vg3 skal låne lærebøker første skoledag, ta med hengelås til skapet ditt. Informasjon om oppmøtested og plan for dagen kommer nærmere skolestart.

Vg1:
Elevene på Vg1 blir kalt inn enkeltvis sammen med sine foresatte til oppstartsamtale med sin kontaktlærer. Innkallingen får eleven på SMS fredag i uke 33.

For Vg1 er oppstartsamtalen det eneste som skjer mandag 22. august.

Tirsdag 23. august er første vanlige skoledag for Vg1, og du vil møte de andre elevene i klassen din og andre lærere på trinnet. I løpet av oppstartsamtalen vil du få informasjon fra din kontaktlærer om hvor og når du skal møte opp på tirsdag.

Her finner du oversikt over ting du bør ordne før skolestart.

Er du ny på Bodin finner du en oversikt over informasjon vi ønsker du skal sette deg inn i her.