OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Skolestart på Bodin

Klikk for stort bilde Magnhild Johansen Første skoledag for elever er mandag 23. august.

Vg2 og vg3:
Nærmere informasjon om oppmøtetid og -sted for hver enkelt klasse blir publisert når dagen nærmer seg.

Vg1:
Elevene på vg1 blir kalt inn enkeltvis sammen med sine foresatte til oppstartsamtale med sin kontaktlærer. Innkallingen får du på SMS mot slutten av uke 33.

For vg1 er oppstartsamtalen det eneste som skjer mandag 23. august.

Tirsdag 24. august er første vanlige skoledag for vg1, og du vil møte de andre elevene i klassen din og andre lærere på trinnet. I løpet av oppstartsamtalen vil du få informasjon fra din kontaktlærer om hvor og når du skal møte opp på tirsdag.