OBS! Nettleseren din er utdatert. Vi anbefaler at du laster ned en annen, moderne nettleser som Google Chrome, Firefox eller Microsoft Edge.

IMPORTANT! Your browser is out of date. We recommend that you download a more modern browser like Google Chrome, Firefox or Microsoft Edge.

Du er her:

Aktuelt

Psykolog Peder Kjøs har ledet et regjeringsoppnevnt ekspertutvalg som har sett på nordmenns psykiske helse under pandemien. Ett av tiltakene utvalget foreslår er at flere videregående skoler bør tilby Nærværsteam, og at også grunnskolene bør prøve ut tiltaket. Nærværsteam er en modell som ble utviklet ved Bodin videregående skole og som i dag er en arbeidsmodell i Elevtjenesten vår.

- Jeg visste ikke hvor mye jobb det var da jeg startet.

Fra mandag 12.04 er vi er tilbake på gult nivå i trafikklysmodellen. Det betyr at alle elever kan møte til ordinær undervisning. Elever som er syke eller i karantene skal selvfølgelig være hjemme.

UB Kramboden vant fredag 26.03.2021 tre priser i Fylkesmesterskapet for Ungdomsbedrifter.

Smittevernlegen i Bodø har i dag besluttet at Bodø og Bodin videregående skoler stenges i en  uke, fra og med 18. til og med 24. mars.

Hvilke egenskaper gjør at et papirfly flyr langt? Er fersk hønsegjødsel er bedre enn hønsegjødsel fra butikk? Avgangsklassen på Teknologi og forskerlinja på Bodin videregående har de siste månedene jobbet med et selvvalgt forskningsprosjekt. Denne uka presenterte de prosjektene sine for en jury av fagfolk og forskere.  

Vi får nye nettsider og har ikke fått all informasjon på plass enda. Vi beklager rotet og ulempene det måtte medføre. Vi jobber med å få alt på plass.

Du kan låne e-bøker og e-lydbøker i appen BookBites. Slik gjør du: Last ned appen (gratis), velg Feide, følg instruksjonene på skjermen.